holistic alternative medicine, CAM: Det är inte magi, det är medicin

  holistic alternative medicine

CAM: Det är inte magi, det är medicin

CAM: Det är inte magi, det är medicin

holistic alternative medicine

Liksom LOHAS rörelsen själv, är integrativ medicin också på uppgång trots den senaste tidens ekonomiska trender och utmaningar. Som komplementär och alternativ medicin (CAM) blir mer mainstream, har blivit skeptiker i integrativ medicin också allt sång. Tusentals år och otaliga studier stödjer effekten av behandlingsalternativ inom områden som akupunktur och traditionell kinesisk medicin (TCM), men ofta kritiker holistisk medicin fokuserar sin uppmärksamhet på nyare, mindre utforskade, och mindre reglerade områden som finns kvar i utkanten av helhetssyn medicine.Botanical Medicin

Som svar kan många CAM användare tala med en orubbliga försvar, entusiasm och "tro" i alternativ medicin. Emellertid kan buntning de "utkanten" av holistisk alternativ medicin tillsammans med mer trovärdiga CAM alternativ faktiskt förvirra nya patienter om vad som är lämpligt för deras villkor. Dessutom kan orubblig "tro" användare förvränga vetenskapen och rigorösa utbildning av licensierade CAM leverantörer.

Oavsett försöka hantera en kronisk sjukdom eller stöd för att upprätthålla en hälsosam livsstil, finns det ett antal CAM alternativ som effektivt möter patienternas behov. För företag som söker tillgång till credentialed CAM leverantörer, CAM PPO of America, Inc. erbjuder tillgång till ett nationellt nätverk av CAM utövare. På grund av betoningen på en sund livsstil genom levnadsvanor, inklusive icke-invasiva och icke-farmaceutiska alternativ, investera i integrativ medicin alternativ erbjuder en innovativ tillägg till en total CAM PPO of America, Inc.green affärsstrategi.