Tänkande om integrativ medicin

Tänkande om integrativ medicin


Tänkande om integrativ medicin

Som former av integrativ och alternativ medicin blir mer allmänt tillgängliga inom den allmänna hälso-och sjukvården, kan många människor befinner sig förvirrad över vad alternativen är, och som borde ge dem. Om du letar för att finna nya möjligheter att utforska en sund livsstil kan du också undrar om hur man kan säkerställa din hälsa och sjukvård är i lämpliga händer.

Utbildning och bakgrund varierar mellan vårdpersonal, inklusive kompletterande och alternativ medicin (CAM) utövare. Som med alla hälso-och sjukvård, är det viktigt för patienterna att komma ihåg att kvalifikationer roll mycket. Du vill inte din granne dra tanden bara för att han har en bekväm stol och en uppsättning tång och medvetna konsumenter som du förmodligen inte vill anförtro rekommendation av örter eller tillägg till vem som helst heller.

En vanlig missuppfattning om holistisk alternativ medicin är att eftersom det är naturligt baserade, är det utan risk. Med andra läkemedel kan det finnas interaktioner med recept, biverkningar och kontraindikationer. Endast leverantörer väl bevandrade i aktuell forskning som har djupgående utbildning i CAM har en trovärdig kunskap för att erbjuda säkra och effektiva behandlingar för patienter.

Licensieringen är den gyllene standarden för vårdyrken, även som holistisk alternativ medicin utövare licensiering varierar från stat till stat. Licensieringen säkerställer att leverantörerna deltog ackrediterade utbildningsprogram och kvalifikationer i synk med industristandarder. I USA, för närvarande, 17 och USA territorier i Puerto Rico och Jungfruöarna licens natur läkare (NDS), och de allra flesta stater har regler på plats för akupunktörer och dietister.

Oavsett om du söker livsstil råd, homeopati, kostråd, akupunktur eller en annan tjänst, är det lämpligt att välja licensierade leverantörer för att hjälpa dig att uppnå dina hälsosam livsstil mål. Om du hoppas på att vinna mer än friska levande tips, även om olicensierade leverantörer kan vara lockande (och ibland billigare), är det värt att investera lite tid i referens kontroll för att säkerställa bästa resultat.

alternative holistic medicine